Βασικές Αρχές για τα Εκκρεμές

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ekkremes-gia-mantia

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΕΚΚΡΕΜΕΣ

 

Αναπτύξτε τις μαντικές σας ικανότητες.

Τα εκκρεμές από τους αρχαίους χρόνους είναι μια απλή και ακριβής μέθοδος μαντείας. Κατά την ιστορία έχουν βρεθεί σε πολλές αιγυπτιακές τοιχογραφίες καθώς επίσης είναι γνωστό ότι στην αρχαία Κίνα χρησιμοποιούσαν τα εκκρεμές για να εντοπίσουν την γήινη ενέργεια καθώς συνδέονται και με το Feng Shui. Ένα εκκρεμές μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κάνοντας του απλές και ξεκάθαρες ερωτήσεις για την λήψη σωστών αποφάσεων ή επιβεβαίωσης αυτών. Επίσης για να λάβετε μια απλή απάντηση («Ναι», «Όχι» ή «Ίσως».) σε προφητικές ερωτήσεις.

Η μαντική χρήση του εκκρεμούς

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βασικά βήματα

  1. Για να χρησιμοποιήσετε το εκκρεμές ή οποιοδήποτε άλλο ραβδοσκοπικό όργανο προκειμένου να πάρετε σωστές απαντήσεις, θα πρέπει να είστε σε καλή ψυχική, ψυχολογική και σωματική κατάσταση. Εάν βρίσκεστε σε κατάσταση εξάρτησης , μέθης, συναισθηματικής φόρτισης, ψυχικής κούρασης, απογοήτευσης κ.α. καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιήσετε τις μαντικές του ιδιότητες γιατί θα λάβετε λανθασμένες απαντήσεις. Επίσης πολύ βασικό είναι να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κρατάτε σταθερά το εκκρεμές. Όσο πιο απλές και ξεκάθαρες ερωτήσεις θέσετε τόσο πιο σαφείς απαντήσεις θα πάρετε.
  2. Πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά κάθε εκκρεμές θα πρέπει να το κρατήσετε από την αλυσίδα του ανάμεσα στον δείκτη και τον αντίχειρα με το χέρι που γράφετε. Αυτό για να ορίσετε από που σας απαντάει «Ναι», «Όχι» ή «Ίσως». Πριν την πρώτη χρήση, θα πρέπει να κάνετε 3 ερωτήσεις που γνωρίζετε ήδη τις απαντήσεις. Π.χ. «Με λένε Μαρία;» Οπότε εάν σας λένε Μαρία η κίνηση που θα κάνει είναι η θετική του απάντηση «Ναι». Του κάνετε μια επόμενη ερώτηση που ξέρετε ότι η απάντηση είναι όχι. Π.χ. «Είμαι άντρας;» Όποτε η κίνηση που θα κάνει είναι η αρνητική του απάντηση «Όχι». Αντίστοιχα το ίδιο κάνουμε και με το «Ίσως». Κάντε πολλές δοκιμές μέχρι να είστε απόλυτα σίγουροι για το που ορίζεται το «Ναι» το «Όχι» και το «Ίσως» προτού ξεκινήσετε. Το «Ίσως» το παίρνετε ως απάντηση όταν δεν έχετε διατυπώσει σωστά την ερώτηση σας ή όταν τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα καθώς επίσης και εάν δεν έχετε ακολουθήσει τον πρώτο κανόνα.
  3. Το εκκρεμές δεν είναι παιχνίδι, αλλά ένα μέσον που χρησιμοποιούμε για προφητικές απαντήσεις. Κατά συνέπεια δεν ρωτάμε ποτέ ασήμαντα πράγματα.
  4. Όταν ολοκληρώσουμε με τις ερωτήσεις μας θα πρέπει να το αποφορτίσουμε. Αυτό σημαίνει να το πλύνουμε με αλάτι ή να το περάσουμε πάνω από ένα καρβουνάκι με φασκόμηλο.

 

*ΠΡΟΣΟΧΗ. Για να εκφραστεί η διαίσθηση σας χρειάζεστε  αρκετή εξάσκηση. Τα εκκρεμές ή οποιαδήποτε άλλη μαντική μέθοδος δεν πρόκειται να σας απαντήσουν εάν είστε καχύποπτος ή αρνητικός, διότι έτσι μπλοκάρετε την διαισθητική σας αντίληψη.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.