Τρόποι Αποστολής

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο www.attarti.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 13.00 και με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα σε δύο ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, (ACS) ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός. Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 έως 19.00. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, ενώ δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου προϊόντος από τους προμηθευτές μας, σας ενημερώνουμε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά για πιθανή καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας, ενώ διατηρείτε το δικαίωμα ακύρωσης αυτής και επιστροφής των χρημάτων σας ή αντικατάστασης του επιλεγμένου προϊόντος με κάποιο άλλο.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) δεν είναι δυνατόν να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.